Hello everyone.

The Mixed Reality Forums here are no longer being used or maintained.

There are a few other places we would like to direct you to for support, both from Microsoft and from the community.

The first way we want to connect with you is our mixed reality developer program, which you can sign up for at https://aka.ms/IWantMR.

For technical questions, please use Stack Overflow, and tag your questions using either hololens or windows-mixed-reality.

If you want to join in discussions, please do so in the HoloDevelopers Slack, which you can join by going to https://aka.ms/holodevelopers, or in our Microsoft Tech Communities forums at https://techcommunity.microsoft.com/t5/mixed-reality/ct-p/MicrosoftMixedReality.

And always feel free to hit us up on Twitter @MxdRealityDev.

Deploying from Unity, 3d app loads then "crashes"

Hi everyone - I have successfully managed to install a fairly complex 3d model on our HoloLens from Unity and all works fine. I have another complex object, even more complex than the first. It builds successfully and installs to the Lens, but when I run it and position the window, Made with Unity appears, then goes away as normal, then there is a short pause / the exit "woowoo" as I call it before the Lens returns to the initial window. Any ideas why this is happening and what I can do to trace the fault?

thanks!
Alex

Tagged:

Answers

  • Hey, assuming you are using Visual Studio, my first suggestion would be to go to Debug > Windows > Exception Settings and then ensure the "Common Language Runtime Exceptions" box has a tick in it rather than a white square. So the next time you run your application and it crashes a break point will be placed on the exception and you can find out what exception it is and what caused it.

    Hope that helps!

Sign In or Register to comment.