Hello everyone.

We have decided to phase out the Mixed Reality Forums over the next few months in favor of other ways to connect with us.

The first way we want to connect with you is our mixed reality developer program, which you can sign up for at https://aka.ms/IWantMR.

The plan between now and the beginning of May is to clean up old, unanswered questions that are no longer relevant. The forums will remain open and usable.

On May 1st we will be locking the forums to new posts and replies. They will remain available for another three months for the purposes of searching them, and then they will be closed altogether on August 1st.

So, where does that leave our awesome community to ask questions? Well, there are a few places we want to engage with you. For technical questions, please use Stack Overflow, and tag your questions using either hololens or windows-mixed-reality. If you want to join in discussions, please do so in the HoloDevelopers Slack, which you can join by going to https://aka.ms/holodevelopers. And always feel free to hit us up on Twitter @MxdRealityDev.

WorldAnchorTransferBatch anchorCount is always 0

edited February 2017 in Questions And Answers

I'm following this demo almost verbatim (except saving the TransferBatch bytes to a database).

When my import is complete (from the database), my completion reason is "Succeeded" and I have byte data. However my my deserializedTransferBatch.anchorCount is always zero. I have also verified that when I export my WorldAnchorBatch, its anchorCount is always > zero.

What am I doing wrong?

Answers

  • DonPepeDonPepe
    edited March 2017

    Hey, you came any further with it? Got the same Problem, only saving my bytes to a ftp server. Did you try to deserialize the result of the serialization immediatly. That worked for me and I got some anchors. But after uploading and downloading it didn't work anymore. Must be something in the way the data is saved.

Sign In or Register to comment.