Hello everyone.

The Mixed Reality Forums here are no longer being used or maintained.

There are a few other places we would like to direct you to for support, both from Microsoft and from the community.

The first way we want to connect with you is our mixed reality developer program, which you can sign up for at https://aka.ms/IWantMR.

For technical questions, please use Stack Overflow, and tag your questions using either hololens or windows-mixed-reality.

If you want to join in discussions, please do so in the HoloDevelopers Slack, which you can join by going to https://aka.ms/holodevelopers, or in our Microsoft Tech Communities forums at https://techcommunity.microsoft.com/t5/mixed-reality/ct-p/MicrosoftMixedReality.

And always feel free to hit us up on Twitter @MxdRealityDev.

Deployment issue with HoloLens emulator in Visual Studio 2017

I am trying to deploy and debug a UWP app from Visual Studio 2017 into a HoloLens emulator. The issue I am facing is that most of the times I am facing two different types of deployment errors:

  • Remote Debugger Error

  • Authentication

The strange issue is that these do not happen always. Sometimes I am able to successfully run and debug the app but then most of the times I am getting the above errors.
Has anybody encountered similar situations or been in the same scenario and solved it? I have tried regular searches on google but could not find anything very relevant with the emulator. Please help.

Tagged:
Sign In or Register to comment.